Header image

Свободни позиции

Работник Каси

  • Приемане на поръчки от клиентите с усмивка
  • Работа с касов апарат и системата за маркиране на продукти
  • Опаковане на поръчките
  • Удовлетворяване потребностите на клиентите

 Пълно/Непълно работно време

Работник Бургери

  • Приготвя бургери и гарнитури, спазвайки процедурите
  • Отговаря за удовлетворяването на потребностите
  • Спазва изискванията за съхранение на продуктите
  • Отчита количествата приготвен продукт, съгласно изискванията.

 Пълно/Непълно работно време

Работник Кухня

  • Приготвя пиле, филе, крила, стрипс, спазвайки процедурите
  • Поддържа чистотата и хигиенните норми на работната позиция
  • Отговаря за удовлетворяването на потребностите
  • Спазва изискванията за съхранение и следи сроковете на годност на продуктите

 Пълно/Непълно работно време

Отговорник

  • Получава, осигурява и контролира количеството и качеството на храните.
  • Извършва планирани парични плащания от ресторанта.
  • Извършва ежедневния отчет за стоковата наличност и инвентаризация.
  • Извършва отчет на паричните средства в ресторанта.
  • Пряко ангажиран с дейността на звено Домашни доставки в ресторанта.

 Пълно/Непълно работно време

Оперативен Супервайзор

  • Осигурява спазването на изискванията и насоките по отношение на стандартите и фирмената политика.
  • Контролира спазването на хигиенните норми в ресторанта.
  • Планира и контролира осигуряването на необходимото количество продукти.
  • Изготвя заявки за продукти и опаковки.

 Пълно/Непълно работно време

Асистент Мениджър

  • Провежда оперативни проверки в ресторанта.
  • Организира провеждането и контролира резултатите относно обучението на екипа.
  • Участва в организацията по въвеждане на нови продукти в ресторанта.
  • Осигурява спазването на графиците за превантивна поддръжка.

 Пълно/Непълно работно време

Мениджър Ресторант

  • Осигурява спазването на изискванията и стандартите.
  • Съгласува необходимите мерки с Регионален мениджър KFC.
  • Анализира и дава становища по всички останали елементи на отчета за приходите и разходите.
  • Контролира работните часове в обекта и продуктивността.

 Пълно/Непълно работно време

Доставчик

  • Навременна доставка на качествени продукти до всеки клиент
  • Осигуряване на отлично обслужване на клиентите
  • Поддържане на приятна и конструктивна работна атмосфера
  • Отчитане на сумите по доставки

 Пълно/Непълно работно време

Хигиенист

  • Поддържа хигиената в ресторанта.
  • Познава правилата за работа с почистващите и дезинфекциращи препарати.
  • Поддържа хигиената в залата за клиенти, както и в тоалетните за клиенти.
  • Почиства подове, стени, маси, табли и столове.

 Пълно/Непълно работно време