Мениджър Ресторант

Мениджър Ресторант

Планира, организира, ръководи, контролира и отговаря за цялостната работа и финансовата ефективност на поверения му ресторант, като спазва стандартите на KFC и политиката на фирма “САМЕКС” за оптималното задоволяване на клиентите, задържането и привличането на нови клиенти.

Основни предимства

  • Работа в световноизвестна верига за бързо обслужване на пълно работно време
  • Възможност за развитие при равен старт за всеки
  • Ваучери за храна
  • Електронно и практическо обучение по международни стандарти
  • Възможност да доведеш приятел и да получиш паричен бонус

Основни задължения за позицията

  • Участва в разработването на целите на ресторанта за текущата година по отношение на приходи и разходи. Анализира постигнатите резултати ежемесечно.
  • Осигурява спазването на изискванията и стандартите на веригата.в поверения му ресторант.
  • Планира и контролира ефективността на отчета за приходи и разходи на ресторанта в частта, контролируема от мениджъра и анализира показателите. Съгласува необходимите мерки с Регионален мениджър KFC.
  • Контролира работните часове в обекта и продуктивността.
  • Анализира продажбите на ресторанта в годишен, месечен и седмичен план, и планира в ежедневен и ежечасов план.

Изисквания

  • Средно образование.
  • Управленски опит в ресторант се счита за предимство.
  • Умение за работа с компютър.
  • Ползването (владеенето) на английски език е предимство.
  • Да притежава добри организационни способности.
  • Умение да анализира проблемите и да взема и предлага решения.
  • Отговорност и оперативност при изпълнение на служебните си задължения.
  • Умение за работа в екип.
  • Комуникативност.
Пълно/Непълно работно време
Сподели в:

Кандидатствай за тази позиция

* Файлът трябва да бъде .doc, .docx, или .pdf, с максимален размер до 10MB