Организира, ръководи и контролира работата на целия ресторант за смяната, съгласно стандартите на KFC и политиката на фирма “Самекс” за оптималното задоволяване потребностите на клиентите и за задържането и привличането на нови клиенти. Отговаря за финансовата ефективност на ресторанта.
Основни предимства
- Гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа
- Възможност за развитие при равен старт за всеки
- Ваучери за храна
- Електронно и практическо обучение по международни стандарти
- Възможност да доведеш приятел и да получиш паричен бонус
Основни задължения за позицията
- Осигурява спазването на изискванията и насоките по отношение на стандартите и фирмената политика.
- Контролира спазването на хигиенните норми в ресторанта.
- Планира и контролира осигуряването на необходимото количество продукти.
- Изготвя заявки на ресторанта за продукти и опаковки.
- Ръководи поверената му смяна, съгласно стандартите на веригата и политиката на фирмата.
- Провежда оглед на ресторанта по определените за тази цел чек-листове и взима необходимите мерки за отстраняване на пропуските.
Изисквания
- Средно образование.
- Ползването (владеенето) на английски език е предимство.
- Лоялност към фирмата.
- Коректност и вежливост във взаимоотношенията с клиенти и колеги.