Панира и готви пилешките продукти. Поддържа хигиената на станция Кухня и кухненските помещения на звеното, поддържа хигиената и реда при зареждане със стока в складовите и прилежащите сервизни помещения. Спазва изискванията за съхранение и следи сроковоте на годност на продуктите.
Основни предимства
- Гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа
- Възможност за развитие при равен старт за всеки
- Ваучери за храна
- Електронно и практическо обучение по международни стандарти
- Възможност да доведеш приятел и да получиш паричен бонус
Основни задължения за позицията
- Приготвя пиле, филе, крила, стрипс, спазвайки процедурите
- Отговаря за удовлетворяването на потребностите
- Спазва изискванията за съхранение и сроковете на годност на продуктите
- Отчита количествата приготвен продукт, съгласно изискванията.
- Следи за качеството на продуктите
Изисквания
- Средно образование.
- Коректност и вежливост във взаимоотношенията с клиенти и колеги.
- Отговорност и оперативност при изпълнение на служебните задължения.
- Умение за работа в екип.
- Комуникативност.