Работник Кухня

Работник Кухня

Панира и готви пилешките продукти. Поддържа хигиената на станция Кухня и кухненските помещения на звеното, поддържа хигиената и реда при зареждане със стока в складовите и прилежащите сервизни помещения. Спазва изискванията за съхранение и следи сроковоте на годност на продуктите.

 

Основни предимства

  • Гъвкаво работно време на 4, 6 или 8 часа
  • Възможност за развитие при равен старт за всеки
  • Ваучери за храна
  • Електронно и практическо обучение по международни стандарти
  • Възможност да доведеш приятел и да получиш паричен бонус

Основни задължения за позицията

  • Приготвя пиле, филе, крила, стрипс, спазвайки процедурите
  • Отговаря за удовлетворяването на потребностите
  • Спазва изискванията за съхранение и сроковете на годност на продуктите
  • Отчита количествата приготвен продукт, съгласно изискванията.
  • Следи за качеството на продуктите

Изисквания

  • Средно образование.
  • Коректност и вежливост във взаимоотношенията с клиенти и колеги.
  • Отговорност и оперативност при изпълнение на служебните задължения.
  • Умение за работа в екип.
  • Комуникативност.
Пълно/Непълно работно време
Сподели в:

Кандидатствай за тази позиция

* Файлът трябва да бъде .doc, .docx, или .pdf, с максимален размер до 10MB