Header image

Ценности

Нашата фирмена култура е изградена от ценности, по които се водим в ежедневието си. Те се отразяват в начина ни на говорене, действие, подхода ни към поставяне и решаване на проблеми, и се използват на всички нива – от управителя до най-новия член на екипа.

Ние уважаваме клиента

Винаги подхождаме с уважение и доверие към всеки клиент. Вярваме в желанието ни да допринесем за успеха на фирмата. Помагаме си да бъдем най-добрите себе си.

Ние сме отговорни

Правим това, което казваме. Помним корените си и вървим ръка за ръка с иновациите. Вярваме в това, което правим и го правим с любов. Така сме полезни на обществото.

Ние сме екип

Ние сме екип с една посока, значение и сърце. Показваме уважение и благодарност. Чувстваме се свободни да споделяме идеите си и сме градивни в обратната си връзка.

Поставяме си високи цели

Изграждаме ясна картина за крайния резултат и го постигаме. Отбелязваме всяко постижение, подкрепяме се взаимно и го правим, докато се забавляваме.

 

Ние изграждаме Ноу-Хау

Създаваме среда, благоприятна за изграждане на ноу-хау. Полагаме усилия да развиваме уменията си и да ги предаваме на другите.

 

Постигаме високи резултати

Всяка година целим по-добри финансови резултати. Действаме бързо и сме креативни в намирането на най-доброто решение. Така подобряваме ефективността, за да постигаме целите си.

Искаме ви в отбора

Ако и вие желаете да станете част от екипа на KFC