Организира, ръководи и контролира работата на целия ресторант за смяната, съгласно стандартите на KFC и политиката на фирма “Самекс” за оптималното задоволяване потребностите на клиентите и за задържането и привличането на нови клиенти. Отговаря за финансовата ефективност на ресторанта и обучението на членовете на екипа.
Основни предимства
- Работи на пълно работно време
- Възможност за развитие при равен старт за всеки
- Ваучери за храна
- Електронно и практическо обучение по международни стандарти
- Възможност да доведеш приятел и да получиш паричен бонус
Основни задължения за позицията
- Провежда оперативни проверки на ресторанта.
- Организира провеждането и контролира резултатите относно обучението на екипа.
- Участва в организацията по въвеждане на нови продукти в ресторанта – участва в провеждането на обучението и контрол върху изпълнението.
- Осигурява спазването на графици за превантивна поддръжка на оборудването.
- Организира провеждането на периодичните инструктажи.
- Води справка за текучеството на персонал в ресторанта.
- Изготвя графици за обучение на персонала
Изисквания
- Средно образование.
- Коректност и вежливост във взаимоотношенията с клиенти и колеги.
- Отговорност и оперативност при изпълнение на служебните задължения.
- Умение за работа в екип.
- Комуникативност.